Dette sier kundene våre:

Jobben ble gjort etter alle forventninger, flott utført og effektivt. Gode tips og anbefalinger hvordan få det finere. Anbefales å gi jobber til.

- juni 29, 2017

Fagmessig utført, effektiv og nøyaktig til minste detalj. Jobben ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Kan anbefales på det varmeste.

- mai 31, 2017

Punktlig, hyggelig, nøyaktig, seriøs og pålitelig - veldig grei å samarbeide med. Murte inn peisinnsats og pusset vegger, kan absolutt anbefales!!

- mai 29, 2017

Møtte nøyaktig og punktlig, kommuniksjon under arbeidet var veldig bra, bra forklaring på hva som blir gjort og hvordan det blir til slutt. Mer tempo enn dette skal man lete lenge etter, siden han jobber alene. Spørsmål underveis som ikke var relatert til denne jobben var ikke noe problem å få et ærlig svar. Arbeidet ble strøkent, kan ikke få gitt nok stjerner her. Anbefales på det sterkeste, kommer til å bruke han neste gang også

- november 7, 2016

Sylvio fra Murerfirma Palatini AS er den håndverkeren jeg er mest fornøyd med av alle jeg har hatt i arbeid ved bygging av huset mitt. Han er punktlig og løsningsorientert samt att arbeide er av tysk "feinsmecker" kvalitet. Han la 50 kvadratmeter med 45x90cm flis uten noen problem på vegger og gulv! Prisen på arbeidet er det heller ikke noe å utsette på.

- oktober 3, 2016

Vår erfaring med Sylvio Palatini var gjennomgående positiv, resultatet var strålende, pris som avtalt og oppmøte som avtalt.
Hos oss murte han opp en innvendig murvegg i gammel teglstein.
Se bilder hos Sylvio.

- september 20, 2016

Utrolig flott arbeid! Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Knallfornøyd!! Effektiv og utrolig rask. Med supert resultat! Anbefales på det sterkeste! Beste mureren/flislegger jeg har hatt hjemme hos meg.

- juli 2, 2016

Flislegging av nytt bad,vaskerom og gang
Murerfirma Palatini AS v/ Silvio Palatini utførte et flott arbeid. Hele prosessen fra første befaring til valg av leggemønster og til ferdig bad/vaskerom/WC gikk veldig bra. Jeg kan absolutt anbefale dette firmaet videre til andre som skal få utført tilsvarende arbeid

- juli 1, 2016

En meget hyggelig erfaring med dette firmaet. God dialog, konkurransedyktige priser, godt utført arbeid, og til avtalte tider. Jeg lot meg også imponere over at de ryddet og vasket etter utført arbeid. Det er første gang jeg opplever. Tommel opp!

- juni 28, 2016

Presis og godt utført jobb!

- juni 28, 2016

Gjennomsnittlig score: 5 av 5 mulige
Basert på 10 omtaler.